Over Cappa Adviseurs & Accountants

Big enough to handle, smale enough to care

Cappa is een jonge, zelfstandige organisatie waarin ruim 30 mensen werkzaam zijn op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening.

Cappa combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor.  Ons team met specialisten komt met oplossingen die bij jouw situatie passen. Doelgericht, kwaliteit en aandacht op maat, voor jou als klant is dat de ideale mix.

De specialisten wisselen informatie en kennis uit, zodat er altijd sprake is van een brede en frisse kijk op jouw situatie. Cappa denkt en kijkt met je mee naar jouw gehele situatie. Zowel naar het bedrijf als naar de persoon.

Zowel op financieel, accountancy, fiscaal, juridisch  als  bedrijfskundig vlak kun je met al je vragen bij Cappa terecht. Ons doel is om jou te ontzorgen en vooruit te helpen zodat jij je volledige aandacht op je onderneming kunt vestigen. En verandert er iets in jouw situatie? Dan spelen wij daar alert op in.

Bel of contact de relatiebeheerders. Zij beantwoorden jouw vragen graag. 

 

Onze strategie

Wij zetten jouw belang voorop. Een doelgerichte aanpak welk praktisch en effectief is. Een totaal advies op maat in duidelijke taal.

01

Heldere taal

Wij spreken jouw taal, want wij zijn ook ondernemer. 

02

Doelgericht

Als ondernemer heb je ambities. Wij helpen je graag met onze experties om doelgericht en effectief deze ambities te verwezenlijken.

In welk stadium je ook zit, wij begeleiden je graag bij de voorkomende aandachts- en verbeterpunten. 

03

Sparringspartner

Voor al je ondernemingsvragen kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee. Als  jouw sparringspartner weten wij wat je bezighoudt en kunnen we daar actief in op spelen.