Fiscale zaken: advies en aangiften

Belasting betalen moeten we allemaal, maar wel het liefst zo min mogelijk. Om uitdagingen met de belastingdienst te voorkomen, wil je je fiscale zaken bovendien goed en volgens de regels geregeld hebben. De specialisten bij Cappa zijn op de hoogte van de ins en outs van de belastingwetten om zorg te dragen voor een juiste en voor jou meest lonende oplossingen.

Fiscaal advies

Verandert er iets in jouw situatie? Dan kan dat fiscale gevolgen hebben. Wij monitoren continu jouw fiscale situatie. Zodat je belasting bespaart wanneer dat kan. 

We denken met je mee, bijvoorbeeld als we denken dat de rechtsvorm van jouw bedrijf toe is aan een structuur die belastingtechnisch aantrekkelijker is.

Cappa regelt bovendien rechtstreeks de digitale aangiften van jouw fiscale zaken. Makkelijker voor jou en minder vragen door de Belastingdienst.

Belastingspecialismen

Wij zorgen voor een maatoplossing. Wij kennen jouw bedrijf door en door, en weten hoe je bij de aangifte verborgen valkuilen kunt vermijden. Zo is btw-advies echt een vak apart, zeker als je ook zaken doet over de grens. Maar ook specifieke belastingheffing bij overlijden, schenken, scheiding of de uitleg van het fiscale loonbegrip zijn voor onze fiscalisten vertrouwd terrein.

Wij zijn nieuwsjagers als het om fiscale zaken gaat. En dat delen we graag met onze klanten. Dus zodra regelgeving wordt aangepast, laten wij dit weten!

Relaties

Wij werken samen met externe partijen zoals notariskantoren, zodat wij snel kunnen schakelen, we de kwaliteit kunnen waarborgen en je volledig kunnen begeleiden.

De belastingadviseurs bij Cappa zijn erkend lid van het Register Belastingadviseurs. Dit lidmaatschap geeft jou de garantie dat onze adviseurs beschikking over de juiste vakdiploma’s en dat zij de noodzakelijke jaarlijkse cursussen volgen om goed op de hoogte te zijn en blijven van relevante wet- en regelgeving. 

Daarnaast hebben wij een Horizontaal Toezicht-convenant afgesloten met de Belastingdienst. Horizontaal toezicht is een manier om voor jou  sneller duidelijkheid te krijgen over jouw fiscale positie.  

Waarom Cappa Accountants?

Samenwerking

Onze fiscalisten en accountants werken nauw samen. Zo ontstaan dwarsverbanden die in jouw voordeel werken.

Fiscale expertise

Onze belastingadviseurs zijn thuis op een breed fiscaal speelveld. Dat betekent korte lijnen en snel handelen.

Persoonlijke benadering

Cappa investeert in goed contact met alle klanten. Wij geven je persoonlijke aandacht. Wat ons verbindt is vertrouwen.