Financiële planning: wat is uw doel?

Bij financiële planning gaat het om het vermogensdoel dat je voor ogen heeft, zakelijk of privé. En wanneer je dat wilt bereiken. Dat kan over drie jaar zijn, of pas over twintig jaar. Jij bepaalt en Cappa helpt je de lijnen uit te zetten. Wel zo’n rustgevende gedachte.

Persoonlijke financiële planning

De studie van jouw kinderen, arbeidsongeschiktheid, financiële zekerheid voor jouw nabestaanden: er zijn handenvol redenen om jouw vermogen goed te plannen. Daar nemen we de tijd voor die nodig is.

Huwelijksvermogensrecht

Heb je als ondernemer trouwplannen? Gefeliciteerd! Toch is het wel verstandig om vooraf goed na te denken over de meest geschikte huwelijksvorm in jouw situatie. Cappa adviseert je hier graag over.

Schenk- en erfbelasting

Jouw vermogen is goed ondergebracht. Mooi! Dan is het tijd om ervoor te zorgen dat jouw nabestaanden na jouw overlijden zo weinig mogelijk erfbelasting betalen. Een opdracht waar onze fiscalisten raad mee weten.

Testamenten en erfrecht

Met het opstellen van een testament kunnen de erfgenamen veel kosten, problemen en erfbelasting besparen. Al een testament? Heel goed! Alleen is deze nog wel up to date? Zeker als ondernemer doe je er goed aan jouw testament regelmatig kritisch te (laten) bekijken. Daarmee voorkom je mogelijke problemen met de erfenis.

Emigratie

Als je erover denkt om te emigreren, dan is het verstandig om uit te zoeken hoe dat fiscaal uitpakt en welke valkuilen je hierbij moet vermijden. Cappa maakt dit graag voor je inzichtelijk.

Buitenlandse investeringen

Voor mensen met buitenlandse investeringsplannen brengt Cappa alle belangrijke gevolgen in kaart. Daarbij kunnen we je ook in contact brengen met collega-kantoren uit ons internationale netwerk.

Waarom Cappa Accountants?

Samenwerking

Onze adviseurs werken nauw samen. Zo ontstaan dwarsverbanden die in jouw voordeel werken.

Persoonlijke benadering

Cappa investeert in goed klantcontact. Je krijgt van ons aandacht en een vast aanspreekpunt.

Internationale expertise

Wij kunnen jouw juridische vragen letterlijk over de hele wereld kwijt.