Controlling: grip op je business

De controllers van Cappa zijn professionals met aandacht voor economische en administratieve vraagstukken binnen jouuw onderneming. Van het inrichten van de financiële administratie tot de digitalisering van de bedrijfsvoering. Met een scherp oog voor grote lijnen en belangrijke details. Zodat je de financiële uitkomst in de greep hebt.

Managementondersteuning

Financiële controlling biedt op elk niveau ondersteuning aan het management. Onze controllers zijn allround experts op hun vakgebied en bekend met de diverse management- en financiële informatiesystemen. Wij doorzien snel wat nodig is voor een optimale bedrijfsvoering en geven je hierover zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Cappa staat voor ervaring en kwaliteit. Wij helpen je bij het vereenvoudigen van lastige beleidsbeslissingen en adviseren je over de praktische uitvoering hiervan.

Digitalisering bedrijfsvoering

Jouw bedrijfsvoering geautomatiseerd en 24 uur per dag online beschikbaar. Wij werken samen met een groot aantal softwareleveranciers op het gebied van (personeels)administratie, salarisverwerking, rapportagetools en belastingaangifte.

Uiteraard ondersteunen onze specialisten je bij het invoeren en stroomlijnen van de door jou gekozen softwaresystemen.

Waarom Cappa Accountants?

Flexibiliteit

Ondersteuning bij afgebakende projecten, tijdelijke detachering, als vervanging of op interim-basis.

Rendement

Goed ingerichte financiële en administratieve systemen, waardoor je focus houdt op je eigen onderneming.

Online dashboards

Helder advies over de online mogelijkheden voor jouw onderneming.