Accountants met aandacht voor de toekomst

Kiezen voor de accountants van Cappa is kiezen voor accountancy anno nu. Met doordachte cloudoplossingen, korte lijnen en degelijke vakkennis. De cijfers die wij aanleveren kun je 24/7 online bekijken. Cappa denkt van nature een zet vooruit als het gaat om de prestaties van jouw bedrijf. Hiermee zijn we de kritische sparringpartner die je nodig hebt.

Samenstellen

Correcte cijfers en kraakhelder samengestelde jaarrekeningen. Snel, toegankelijk en overzichtelijk. Jouw bedrijfspositie is hiermee duidelijk voor partijen waarmee je te maken hebt. Je geeft ze precies die informatie die je met ze hebt afgesproken.

Begrotingen en prognoses

Cijfers vertellen zoveel meer. Ze zijn het startpunt van de toekomst van jouw onderneming. Onze accountants kennen jouw onderneming, maken je attent op kansen en wijzen je op mogelijke bedreigingen. Wij vertalen dat in een begroting en prognoses. En in vergelijking met jouw meest actuele cijfers.

Assurance

Bij bepaalde omvangscriteria is er een wettelijke verplichting om de jaarrekening te laten controleren. Naast de wettelijk verplichte accountantscontrole laten ook veel bedrijven en instellingen een vrijwillige accountantscontrole uitvoeren op hun jaarrekening. Anders dan bij samenstellen of beoordelen wordt bij controle door de accountant vastgesteld of de jaarrekening een getrouw beeld geeft. Meer specifiek: een getrouw beeld van de jaarrekening als uitkomst van de interne beheersing. Bij onze controle-aanpak steunen we op intern uitgevoerde controles en maken we gebruik van controlesoftware. Als uitkomst van overige assurance-werkzaamheden verstrekken wij voorts beoordelingsverklaringen, subsidieverklaringen, verzekeringsverklaringen en andere assurance-verklaringen. Daarnaast begeleiden wij ondernemingen en instellingen bij controleverklaringen door derden

Waarom Cappa Accountants?

Betrouwbaar

Jouw financiële gegevens altijd paraat via uw eigen ondernemersdashboard. Op het werk, thuis en onderweg.

Ambitieus

Wij werken voor je aan de optimalisering van jouw bedrijfsresultaten. Meedenkend, maar niet meegaand.

Aandacht

Je krijgt ondersteuning van een vaste contactpersoon. Dat betekent bereikbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit.